Tjenester

SKADET ELLER KNUST BILGLASS ?

Har du fått steinsprut eller sprekk i frontruten, eller er andre ruter i bilen din knust?, da vil vi i AutoglassAS raskt og fagmessig foreta utskiftning av ruten. Vi har over 130.000 ruter på lager og derfor høyst sannsynlig den ruten du trenger. Er ruten elektrisk oppvarmet?  Har den regn- eller lyssensor? Er det antenne i glasset? Hvilken farge har glasset? Slapp av!! Dette finner vi fort ut av, og monterer inn igjen en rute med samme utstyr og samme kvalitet. Vi har utviklet en «gjør det enkelt» servicepakke som består av:

. Du ringer til oss, bestiller time og leverer bilen
. Vi tar kontakt med ditt forsikringsselskap
. Vi låner deg gratis bil
. Taksering av skaden tar vi oss av
. Vi ordner alt papirarbeid

Enklere blir det ikke…

Reparasjon av steinsprut:
Dersom du har fått steinsprut, lar denne seg i mange tilfeller reparere. Vi har det nødvendige utstyret for en fagmessig reparasjon. Ruten vil bli like mekanisk sterk som før. Det er utarbeidet retningslinjer for hvor stor steinsprut vi har lov til å reparere, alt etter hvor på ruten skaden befinner seg. Har du kasko- eller delkasko, er reparasjon gratis for deg. Forsikringsselskapet betaler hele reparasjonen. Ingen egenandel – ingen bonustap. Stikk innom oss så ser vi på skaden. Dersom den kan repareres, ordner vi det med en gang. Vi bruker ca 30 minutter på reparasjonen.

Kontakt oss

Hovedkontor: Tlf. 55 52 53 00

Veibeskrivelse

Oslo: Tlf. 21 37 83 90

Avdelingsoversikt

Pakkesporing

Alle kunder får automatisk e-post om pakkesporing. Dersom du ikke får dette, har vi registrert feil e-post adresse. Kontakt: post@auto-glass.no for oppdatering av e-post adresse.