Vårt hovedlager i Bergen

Autoglass hovedlager ligger på Midtun, ca. 10 minutters kjøring fra Bergen sentrum, retning sør. Vårt rikholdige lager, med over 130.000 ruter, gir Skandinavias beste utvalg av bilglass. Vi har det bilglasset du trenger, når du trenger det. Frontruter, sideruter, bakruter eller bilglass til am-car og lastebil, har vi i store kvanta. Vi har også det nødvendige tilbehøret, som klips, lister og verktøy. Dette gjør oss til en komplette bilglassleverandør. Når det gjelder rutelim og tettemasse, så selger vi produkter som Sika og Betamate – dette til Norges beste pris. Lister, klips og verktøy importerer vi fra store aktører som bl.a. Icor, Precision og Wibotec.

Hver dag sender vi bilglass med tilbehør rundt om i hele landet. Vi har over 500 Autoglasspartnere i det ganske land, som mottar varer fra oss. Varene blir forsvarlig kontrollert og pakket ved vårt pakkelager, før de blir transportert av våre transportsamarbeidspartnere, som i all hovedsak er Schenker, DHL og NorLines (Hurtigruten). Foruten dette leverer vi også varer til våre kunder i nærområdet. Varene kjører vi enten ut selv, eller ved hjelp av vår lokale transportør som er Romnes.

På Midtun har vi også et eget stort monteringsverksted. Her har vi daglig inne flere biler, som enten får reparert, slipt eller skiftet glass. Monteringshallen er stor, slik at også lastebiler og bobiler får plass her. Via vår Glassistansetjeneste har vi også avtaler med mange verksteder i hele Hordaland. Våre bilglassmontører reiser rundt og skifter og reparerer bilglass hos disse etter avtale.

Videopresentasjon av Autoglass AS Bergen

Ansatte log in

Kontakt oss

Hovedkontor: Tlf. 55 52 53 00

Veibeskrivelse

Oslo: Tlf. 21 37 83 90

Avdelingsoversikt

Pakkesporing

Alle kunder får automatisk e-post om pakkesporing. Dersom du ikke får dette, har vi registrert feil e-post adresse. Kontakt: post@auto-glass.no for oppdatering av e-post adresse.