Autoglas Sverige

AUTOGLAS GROSSISTEN NORDEN AB

Autoglas Grossisten Norden AB ble opprettet høsten 2005, med hovedlager i Stockholm. Siden den tid har det blitt bygget opp et solid varelager med vel 70 000 ruter på lager. Vi har også egen monteringsavdelinger i Stockholm.

Autoglas Grossisten har etter hvert fått et solid innpass på det svenske bilglassmarkedet, og har, som Autoglass Norge, daglige sendinger både til glassmestere, merkeverksteder og andre bilverksteder i hele Sverige. En egen pakkeavdeling sørger for at varene blir kontrollert og forsvarlig pakket før de blir videre transportert til kundene. Som i Norge blir både DHL og Schenker benyttet som transportører.

Import av bilglass og tilbehør i store kvanta fra leverandører i hele verden, er en viktig suksessfaktor for å kunne holde konkurransedyktige priser på produktene. En stor del av varene produseres under eget varemerke «AUTOGLAS«. For å kunne garantere høyest mulig kvalitet, blir produktene tilvirket hos ledende virksomheter, samt de store OEM-produsentene.
Det dukker stadig opp nye innovative produkter og løsninger innen bilglassbransjen. Autoglas Grossisten har som mål å alltid holde seg oppdatert om nye produkter og monteringsløsninger. Med dette som utgangspunkt, vil en videre målsetting være å kunne inneha svar på de fleste problem som skulle dukke opp i denne sammenheng.

 

Dersom du ønsker mer informasjon om Autoglas Grossisten Norden AB, vennligst kontakt:

 

Raymond Wåhlstam:     070-777 5850

Autoglas Grossisten Norden AB
Mätarvägen 27D
19 637 Kungsängen
Sverige

 

Klikk her for å gå til vår Svenske nettside

 

Kontakt oss

Hovedkontor: Tlf. 55 52 53 00

Veibeskrivelse

Oslo: Tlf. 21 37 83 90

Avdelingsoversikt

Pakkesporing

Alle kunder får automatisk e-post om pakkesporing. Dersom du ikke får dette, har vi registrert feil e-post adresse. Kontakt: post@auto-glass.no for oppdatering av e-post adresse.